fredag 2 april 2010

Luftmadrasstrubbel

Idag har vi varit på Ikea i Malmö. Vi skulle köpa en ny tvättkorg och presentpapper bara. Det blev lite mer kan jag säga... Inga jättemängder, men ändå. En del saker är ju så billigt, och så bra och så... osv. Är ju nästintill omöjligt att inte köpa fler saker än man hade tänkt på Ikea. Jag kan tänka mig att det inte bara är vi som har varit med om detta fenomen!

Sen har vi försökt lösa vårt luftmadrassproblem resten av dagen. Vi har nämligen lånat en dubbelluftmadrass (som en dubbelsäng alltså) som vi nu har sovit på i två nätter. Första natten åkte luften ur en del till på morgonen så det inte var så bekvämt längre. I natt däremot vaknade vi klockan klockan fem, efter ca fyra timmar, av att vi låg på golvet, eller lite böjda som i en hängmatta. Då var det bara att gå upp och blåsa, för hand (eller för mun eller lungor eller vad man ska säga). Efter några timmar var det lika igen och när vi gick upp kände vi oss rejält mörbultade. Har haft ont i rygg och nacke och hela kroppen hela dagen. Känns ungefär som att jag har utövat någon extrem kampsport eller så. Uschaligen!
Hela eftermiddagen gick åt till att leta runt i diverse affärer efter något att laga den med. Det slutade med att vi köpte en ny madrass. Så får vi laga den gamla sen...

Åh, vad trött jag är nu alltså! Det känns som att man är lite sjuk eller inte har sovit ordentligt på hur länge som helst. Är nog bara för att vi har sovit så dåligt. Men nu är det ju i alla fall kväll!

Dagens bästa: Maten på Ikea-restaurangen. Köpte en lite barnmeny; pasta och köttfärssås. Tillsammans med sallad, bröd, läsk och cheesecake blev man mätt som efter en pizza!

4 kommentarer:

E L I N sa...

Det där IKEA fenomenet är nog något som nästan alla kan känna igen sig i! Tricket är att bo såpass nära ett IKEA att man kan åka dit när man vill, då kommer man tillsist till en punkt då man kan gå in och ut utan att köpa en enda sak!!! Vilket är typ världens sjukaste känsla!

Sofie sa...

Haha, jaså är det så man gör! Så synd att vi förmodligen hinner flytta från Borlänge innan de öppnar där. Det hade ju varit häftigt att prova :)

Johanna sa...

HAHA! Sorry men kunde inte låta bli att skratta! Er madrömsnatt med madrassen fick mig och brorsan ett gott skratt! Hopppas att ni kan lösa sängen för det är hemskt att itne få sova skönt!

Sug jag fick efter IKEA!

KRAM!!!

Sofie sa...

Johanna: Det är helt okej att skratta! Är alltid bra om något gott kan komma ur det onda :) Vi löste det och sov på en hel luftmadrass i natt :)

Kram!