tisdag 20 april 2010

Tandis rånar plånboken

Har varit till tandläkaren i Falun idag. I morse. Fick lov att gå upp kl 6 och det är enligt mig hur tidigt som helst just nu, eftersom jag aldrig har anledning att gå upp så tidigt. Ingen rolig anledning att gå upp för heller, kan jag säga!
Jag säger bara en sak till; det är så fruktansvärt dyrt hos tandläkaren efter att man har fyllt 20! Jag säger inget mer.

6 kommentarer:

Erica Oline sa...

Men du, fick du försäkringskassans bidrag på 300 kr då? Det skall alla mellan 20-30 få en gång per år hos tandläkarn?!

Sofie sa...

Erica: Jag fick det förra gången jag var där, i januari tror jag det var... Surt.

Erica Oline sa...

Åhå! Då fick du betala fullpris nuda. Usch det är inte klokt att det skall kosta så mycket asså. Men man måste ju ta hand om tänderna, annars blir det ännu dyrare sen när det händer nåt med dem :(
Men sist jag var där var det bara bra och det hände inget mer, kändes lite värdelöst att gå dit för ingenting också :) fast det är ju bra att veta att allt är bra iofs

Sofie sa...

Ja, precis! Känns ju jobbigt att gå dit på undersökning som tar en kvart och betala flera hundra för. Jag hade för ovanlighetens skull ett hål den här gången (som jag lagade idag) och då fick jag liksom betala för att höra för några månader sen att jag skulle tillbaka och betala en massa mer pengar. Men som sagt, man måste ju se till att det är bra också så det inte blir värre.

Sofie sa...

900 fick jag betala idag förresten :( Tog 20 minuter typ.

Erica Oline sa...

Det är helt sjukt! :(