tisdag 18 december 2012

Lucka 18 - Fem tips att göra med sin kära

Picknick - Tycker det är en jättebra grej som känns lite underskattad. Det behöver inte vara något storslaget, bara att man packar med sig något gott och sätter sig ute på något trevligt ställe där det inte finns odiskad disk, datorer och hundra tusen saker som behöver göras. Bara du och din kära.

Roadtrips - Jag och Henric har gjort ett ganska gediget antal sådana genom åren. Något ärende som ska uträttas i en annan stad, t ex. något som ska köpas på blocket och så tar man bilen dit. Kul att se en ny stad eller se lite mer av en stad man har besökt förut. Helst ska det sjungas i bilen och stannas och köpas glass på vägen. Har man ingen bil kanske man kan cykla någonstans!

Äventyrsbad - Roligt och något man inte göra varje dag. Dessutom brukar det ju finnas något för alla och inte bara stora läskiga i vattenrutchkanor om man (som jag) inte gillar det. Man blir dessutom väldigt trött av att bada så efteråt är det perfekt att bara ta det lugnt hemma med t ex en film.

Laga eller baka något nytt i köket tillsammans - Testar samarbetsförmågan lite. Är man van att laga mat ensam i köket så kan det ta en stund att vänja sig vid att göra det tillsammans, men det brukar gå bra efter en liten stund. Nyligen griljerade jag och Henric en julskinka tillsammans för första gången och det var så trevligt efteråt när den var klar och vi kunde vara nöjda med att vi åstadkommit resultatet tillsammans.

Massage - Turas om att ge varandra massage. Kroppen mår bra och det är ett bra sätt att varva ner. Antingen kan man lyssna på musik, ha en trevlig pratstund på samma gång eller bara lyssna på tystnaden.


Inga kommentarer: