torsdag 5 maj 2011

Hjälp mig att välja!


Är sugen på en klänning, närmare bestämt denna klänning, men jag har väldigt svårt att bestämma mig om vilken färg. Vit eller svart... Ständigt denna fråga! Jag har massor av saker i dessa färger redan, det är liksom ingen bristvara hos mig. (Det är inte klänningar heller förstås, ehum...) Jag gillar verkligen båda färgerna! De är ju bra på olika sätt. Den vitare är sötare och den andra är lite mer uppklädd tycker jag... Eller är vit mer uppklätt? Vet ej... Den är inte tänkt till något speciellt tillfälle och jag vill inte ha den bara när det är riktigt högtidliga sammanhang.
Så nu får ni hjälpa mig! Vilken färg tycker ni att jag ska köpa? Svara gärna så många som möjligt så blir det desto intressantare!

Jag måste tillägga att jag känner mig lite fånig nu, och aningen fåfäng, när jag ställer den här frågan på min blogg. Men det är inte värsta grejen, jag tycker det skulle vara intressant att veta. Sen får vi se hur jag gör! (OBS! Ni får självklart även säga om ni tycker klänningen är oerhört ful eller så...) Så rösta på nu, allihop! Vit eller svart?

4 kommentarer:

E L I N sa...

Den svarta passar bättre under höst och vinter medan den vita passar bättre vår och sommar. Sen tycker jag du ska kolla om du har fler svarta eller fler vita klänningar i garderoben. Om det är 50/50 så får du helt enkelt fundera på när du vill ha den.. Jag tycker den vita till sommaren! Det går bra att klä ner med leggings, kofta, converse och en fin scarf i något mönster eller färg!
Med vänlig hälsning
Elin
Moderåd/Stylist/Specialist/osv....

Stella sa...

Jag röstar nog på den vita. Den känns mer somrig och avslappnad. Svart känns lite mer uppklätt, som du skrev. Men båda är jättefina!

Stella sa...

Oj! Jag och Elin kommenterade exakt samtidigt! :O

Marie sa...

Och jag håller med föregående båda talare, och röstar på den vita nu när det blir sommar. Tycker nog den vita är lite lite finare också, även om jag inte tycker illa om den svarta heller. Lycka till med ditt val! :)