onsdag 21 december 2011

Lucka 21 - Mitt drömresemål

Jag vill till Venedig någon gång! Jag vet inte riktigt varför jag har fått för mig detta, men det verkar riktigt fint alltså! Så dit ska jag någon gång, med Henric såklart. Det känns väl romantiskt och bra? Vi säger så!

4 kommentarer:

Stella sa...

Du får skynda innan det har sjunkit :P Jag har förresten hört att Venedig är jätteskitigt och därför inte alls särskilt romantiskt (och detta hört från italienare), tydligen ska Florens vara trevligare.

Sofie sa...

Stella: Jaså, vad trist...

Stella sa...

Jag gjorde förresten lite research efter att jag skickat kommentaren och tydligen är det väldigt delade åsikter om hur skitigt det är i Venedig. Många säger att det inte alls är skitigt. Jag har också velat åka dit väldigt länge, så om Henric är upptagen är jag på! Hade varit jättekul att åka någonstans med dig :)

Sofie sa...

Stella: Alla är väl kanske inte alltid så fascinerade av allt sitt eget land heller... Man får väl helt enkelt åka dit och bilda sig en egen uppfattning, utan att ha för höga förväntningar innan :) Ja, det vore fantastiskt roligt att resa någonstans med dig! Det måste vi göra någon gång! :D