söndag 13 mars 2011

Dåligt skött!

Nu är vi inte glada på våra målare! De har haft tre veckor på sig fast de egentligen behöver två. I fredags var slutdatum satt och de skulle vara klara. Istället har de inte ens BÖRJAT!
De hade visst försökt ringa hur många gånger som helst utan att få svar påstod de, när de slutligen får det är det fel nummer. Ska det vara en ursäkt varför de inte har börjat? Kan man hålla på och ringa hur länge som helst utan att kolla upp med Kopparstaden om det är rätt nummer? Och dessutom verkar de ju då ha bokat in något annat och så de inte kan komma på direkten heller. Detta ände dessutom i början av denna vecka. Så det har fortfarande inte hänt något trots att slutdatum är passerat. Dessutom har de sagt flera gånger att de ska ringa och säga hur det blir, men det har de inte heller gjort! Åh, vad arg jag blir!
Hoppas verkligen att vi får tillbaka på hyran eller något för det här, för i lägenheten kan vi inte bo och inte har vi någon aning om när vi kan det heller!

1 kommentar:

E L I N sa...

De lever ju verkligen upp till sitt hantverks dåliga rykte. Det som kallas "hantverkarmetoder". Det är ju så himla dumt, de borde väl försöka bevisa motsatsen istället för att understryka fördomar om målare som inte dyker upp, inte hör av sig, tar för lång tid och sedan tar för mycket i betalt. Nej skärpning!
(Och det är fasligt synd om er och jag lider med er!!!!)