onsdag 2 mars 2011

Kapitel två

Nu är jag tillbaka på ett ställe där det finns tillgång till dator, nämligen i min pappas hus. Nu har vi flyttat! Hela helgen, inklusive hela måndagen, har gått åt till flytt och flyttstädning och igår lämnade vi in nycklarna och tog ett sista farväl av vår första lägenhet som gifta. Vårt första kapitel är avslutat, nu börjar kapitel två - Falun. Det känns faktiskt lite både och. Självklart mest bra i och med att vi har velat slippa Borlänge i evigheter och har känt oss klara där för länge sen. Däremot är det ju alltid lite svårt att lämna saker man tycker om, och vår första lägenhet tillsammans är ju speciell såklart. Vi har ju en massa minnen därifrån, så är det ju jämt. Men som sagt nu får vi börja om på nya kula, i Falun! Vi har avancerat oss till en tvåa, dock liten men den har charm! Just nu är den inte så mysig pga riktigt gräsliga tapeter, men sen tror jag det kommer bli grejer!

Däremot blir det ingen inflytt i nya lägenheten förrän om ett par veckor. Den ska nämligen målas och tapetseras om först, så vi fick lov att ställa alla möbler och grejer i mitten av lägenheten. Nu bor vi hos min pappa så länge. Trevligt det också! Skönt med en liten paus innan uppackandet börjar.

1 kommentar:

E L I N sa...

Spännande spännande. Skönt att äntligen komma från Borlänge till fina fina Falun. Ni kommer säkerligen få kanonfint och massor med nya minnen i er nya fina lägenhet.