lördag 6 oktober 2012

Sömn, svensk frukost och thaimat

Vi kom hem till slut. Ja, nu har vi ju varit hemma ända sedan igår morse, men jag har inte orkat blogga. Vi är som sagt förkylda och när vi kom hem var vi så trötta så vi var tvungna att gå och lägga oss och sov därmed hela dagen. Vår säng är så himmelskt underbart skön så det är inte riktigt klokt! Sängen på hotellet var hård (bara resårmadrasser utan bäddmadrass) så därför var vår säng ovanligt skön, den liksom omslöt en som en varm famn.
Det allra första vi gjorde var däremot att åka till Hemköp och handla frukost, svensk frukost. Det blev bollnäsfil, prästgårdslimpa, leverpastej, osötad juice och sådant. Det sistnämnda var vi inte bortskämda med precis... Ett par wienerbröd blev det också.På kvällen orkade vi faktiskt inte laga mat så det blev att förlänga semestern en liten aning med mat på restaurang. Blev thaimat som var hur god som helst, hett och bra. Passade utmärkt i den här kylan som mötte oss! Det var inte nådigt. Två grader bjöd vår första kväll hemma på, vi som är vana vid ca 30 grader. Känns konstigt att gå direkt från en årstid till en annan, utan mjukstart. Det är ju så klart skönt att vara hemma också, men nog längtar man tillbaka på samma gång alltid!


Humöret var i alla fall fortfarande på topp. På restaurangen hade de vikt servetterna som små  kronor. Då måste man ju sätta dem på huvudet!
Kungen. 

Inga kommentarer: