söndag 17 januari 2010

Datorn fixad!

ÄNTLIGEN! Datorn är fixad! Så fantastiskt bra!
När vi kom hem till Borlänge efter förra helgen så gick inte datorn att starta ordentligt. Efter det har vi trott att det har varit fel på antingen hårddisken, datorn i sig, ram-minne, en fil bara, moderkortet osv. Vi har provat mängder av saker, hört olika teorier och frågat olika folk om hjälp. Vi trodde det skulle bli rejält dyrt det här och befarade till och med att vi skulle få lov att köpa en ny dator. Men gav upp direkt gjorde vi inte!
Vi lämnade in den till en bekant i Järna som idag lyckades lösa gåtan och fixa den! Så nu fungerar det igen OCH våra älskade filer som vi var så rädda att förlora är också räddade. Åh, så glad jag är!

Och nu har vi dessutom nya Windows 7 - det ni! :)

Måste bara tillägga att varje gång något med datorn krånglar, eller Internet, så märker man hur OLTROLIGT beroende man har blivit av att använda datorn! Man känner sig ju helt isolerad frånr resten av världen. Pinsamt nästan... Och inte har vi kunnat se på film heller, eftersom datorn i sig inte har funkat.
Dock ger det ju mer tid till annat. Man måste ju komma på annat att göra, och eftersom vi har varit i Järna i helgen för att Henric har byggt på sitt pedalbord, så har jag ju inte haft så mycket att göra. Då skriver jag dikter. Måste säga att det nog egentligen är lite bättre (och mer kreativt!) än att sitta och uggla framför datorn i timtal! Kanske publicerar några av de små dikter jag skrev tidigare idag...

Inga kommentarer: