tisdag 10 november 2009

Kylan

Det är så kallt! Det är nästan otroligt hur all den här fukten som är nu, när det är den här delen av hösten, bara tar sig genom allt! Jag går omkring och fryser nästan konstant! Usch usch usch. Visst kan jag tycka det är mysigt med stickade tröjor och liknande, men samtidigt blir det tjatigt, ivägen och...och...stickigt! Ja, det kan det faktiskt bli. Om det ändå kunde vara varmt i lägenheten så man slapp ha en massa lager på sig hemma åtminstone. Man kan ju inte sitta och dricka te eller varm choklad och mysa sig varm hela dagarna! Tyvärr... Det finns inte tid till det.
Igår bakade jag snickerskaka! Smeten var god (är vanligtvis inte så överdrivet stort fan av kaksmet som många andra, men denna var mmmm), kolasåsen var fetinggod, och blockchokladen var god. Kakan var god. Söt, väldigt söt, men god.
Vi hade en massa jordnötter vi behövde bli av med så varför inte baka en kaka? Känns skönt att ha en "anledning" till att baka kaka ibland, mer än att det är gott. Fast ibland räcker den anledningen också!


1 kommentar:

Stella sa...

Ååå, vad mums snickerskakan såg ut! Blir riktigt sugen när jag ser den! Det är inte alls kul med kyla. Här är det faktiskt inte särskilt kallt, men det är så otroligt grått och ruggigt hela tiden.