lördag 16 maj 2009

Roadtrip

Jaha, då har vi konsert om en timme då. Avslutningskonsert. Det känns både roligt, läskigt, sorgligt och en massa annat också. Framförallt konstigt.

Var på en liten roadtrip igår, till Surahammar. Fin stad, kompenserar nog sitt fula namn! Massor av lövträd...
På resan hem blev det picknick på en stenhård åker, kakätning, prästkrage i håret, picknick nummer två vid vägen, glömning av kamera, vitsippsplockning i dike, såg tre älgar, 5 mil extra för hämtning av glömd kamera, dumpning av vissna vitsippor, plockning av nya vitsippor i samma dike, överlämning av vitsippor till en glad mormor.

Skulle vilja påstå att det var en mycket trevlig resa!

torsdag 7 maj 2009

Bloggtorka

Jag vet inte vad jag ska skriva. För det första är det ju ingen som läser mig blogg (nästan) och jag känner inte att jag vill börja marknadsföra den för det står ju ändå inget i den. För det andra så gör jag ingenting som är värt att berätta om. Förutom sånt som är intressant men som jag inte kan berätta om.
Det tredje är ju att om jag gör nånting kul eller intressant eller tänker på något som jag tänker jag kan blogga om så har jag garanterat glömt bort det när jag sitter vid datorn och har möjlighet.

"Bloggtorka" verkar vara ett nytt etablerat ord i svenska språket, något som de flesta lider av ibland. Jag gör det hela tiden