tisdag 26 augusti 2008

Stolthet, fördom och inget att göra

Dag nummer två - sista veckan.
Fråga: Vad göra?
Svar: ingen aning

Ungefär såhär känns det. Stressen smyger sig på inför skolstarten, viljan att utnyttja tiden den här sista veckan av lovet. Göra mig nyttig, ha roligt, utnyttja och ta vara på dagen till det yttersta.
Men eftersom ingenting av detta tycks inträffa och jag därför inte har någonting att skriva om i min blogg kan jag ju berätta allt onödigt jag har gjort på sistone.

Det jag tycker umärker den senaste tiden skulle jag vilja påstå är min och Maries "Pride and prejudice"-frossa (Stolthet och Fördom) Okej, frossa är väl kanske att ta i, men vi har då i alla fall sett alla 6 avsnitt från - 95. Inga nymodigheter med Keira Knightly här inte, nej nej. Colin Firth har fått representera rollistan med sina otroligt tjusiga polisonger (?).

"It is said that a friend in need, is a friend indeed."

Är inte det väl uttryckt så säg? Tack Mary Bennet för den.

tisdag 19 augusti 2008

Avsaknad av skägg

Sitter och väntar på Älskling. Han har nämligen rakat av sig skägget (till mitt förtret) och jag oroar mig skarpt inför att träffa honom. Jag kommer inte känna igen honom! Inte nog med att han nu har gjort sig av med skägget - jag har aldrig sett honom utan!
Tack och lov har han lovat att låta det växa ut igen på en gång. Jag funderade en stund på att låta honom isolera sig ett tag i väntan på strån och inte träffa honom på ett tag. Men förmodligen (vadå förmodligen? självklart!) älskar jag honom för mycket och kan inte motstå att få träffa honom ändå.
Dock har jag bett honom säga "Hej, det är jag som är Henric!" när vi ses, så att jag vet liksom... ;)